S swiexia Picopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 CS:GO'da hassasiyetimin düşük olduğu için bir anda 180 derece dönmek zor oluyor. Bunun bir kodu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
CS:GO'da hassasiyetimin düşük olduğu için bir anda 180 derece dönmek zor oluyor. Bunun bir kodu var mı?
bxtuhqn Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? bxtuhqn dedi: Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey dediysem özür dilerim. Son düzenleme: 17 Haziran 2023
Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? bxtuhqn dedi: Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey dediysem özür dilerim.
S swiexia Picopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 bxtuhqn dedi: Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? Yanlış bir şey dediysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Mouse'ni DPI ayarını arttırırsam oyun içi hassasiyetim değişir mi?
bxtuhqn dedi: Merhaba, Mouse'nin DPI ayarlarını arttırıp dener misiniz? Yanlış bir şey dediysem özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Mouse'ni DPI ayarını arttırırsam oyun içi hassasiyetim değişir mi?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 swiexia dedi: CS:GO'da hassasiyetimin düşük olduğu için bir anda 180 derece dönmek zor oluyor. Bunun bir kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için bir kod vs yok ama ivme açık oynayabilirsiniz. Eğer uzun zamandır kapalı oynuyorsanız alışması zor gelecektir.
swiexia dedi: CS:GO'da hassasiyetimin düşük olduğu için bir anda 180 derece dönmek zor oluyor. Bunun bir kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Bunun için bir kod vs yok ama ivme açık oynayabilirsiniz. Eğer uzun zamandır kapalı oynuyorsanız alışması zor gelecektir.
bxtuhqn Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 115 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 swiexia dedi: Mouse'ni DPI ayarını arttırırsam oyun içi hassasiyetim değişir mi? Genişletmek için tıkla... Evet değişir yüksek hassasiyet için 1000 DPI yada 3000 DPI yapabilirisin.
swiexia dedi: Mouse'ni DPI ayarını arttırırsam oyun içi hassasiyetim değişir mi? Genişletmek için tıkla... Evet değişir yüksek hassasiyet için 1000 DPI yada 3000 DPI yapabilirisin.