E EgeT Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 212 8 Mart 2022 #21 yusuf0111 dedi: Başka bir komut ile yapabiliyorsun hala. Genişletmek için tıkla... Komut nedir ?
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #22 EgeT dedi: Komut nedir ? Genişletmek için tıkla... bind (buraya istedğin tuş) ''playerchatwheel deathcry moan"
EgeT dedi: Komut nedir ? Genişletmek için tıkla... bind (buraya istedğin tuş) ''playerchatwheel deathcry moan"
Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #23 yusuf0111 dedi: Başka bir komut ile yapabiliyorsun hala. Genişletmek için tıkla... bind <key> [command] : attach a command to a key böyle bi hata verdi Son düzenleme: 12 Mart 2022
yusuf0111 dedi: Başka bir komut ile yapabiliyorsun hala. Genişletmek için tıkla... bind <key> [command] : attach a command to a key böyle bi hata verdi
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #24 Bu hala çalışıyor mu?
Y yusuf0111 Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 350 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #25 Eric Wright dedi: Bu hala çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor Jorcormy dedi: Bind <key> [command]: Attach a command to a key böyle bir hata verdi Genişletmek için tıkla... Parantez içindeki yere tuş ata örnek: Bind Z "playerchatwheel deathcry moan"
Eric Wright dedi: Bu hala çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor Jorcormy dedi: Bind <key> [command]: Attach a command to a key böyle bir hata verdi Genişletmek için tıkla... Parantez içindeki yere tuş ata örnek: Bind Z "playerchatwheel deathcry moan"
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #26 yusuf0111 dedi: Çalışıyor. Parantez içindeki yere tuş ata örnek: Bind Z "playerchatwheel deathcry moan" Genişletmek için tıkla... Chat wheel olayını ben radyoya çevirdim. Playerradio olarak denediğimde de olmadı chatwheel olarak yazınca da. Sanırım olmuyor.
yusuf0111 dedi: Çalışıyor. Parantez içindeki yere tuş ata örnek: Bind Z "playerchatwheel deathcry moan" Genişletmek için tıkla... Chat wheel olayını ben radyoya çevirdim. Playerradio olarak denediğimde de olmadı chatwheel olarak yazınca da. Sanırım olmuyor.
ErezayiR Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 272 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2023 #27 Hocam şu an hiçbiri çalışmıyor güncel hali var mı?