CS:GO'da maç geç başlıyor

Batuhan Temel

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'yu daha önceden oynamak istemiştim ama sistem gereksinimlerim uymamıştı. Yaklaşık 1 hafta önce tekrar baktıgımda sistemimin yettigini gördüm. Oyunu en düşük ayarla da açtıgım zaman maçlara çok geç giriyor. Örnegin basit eğlence Dust 2 giriyorum fakat haritanın yüklenmesi çok geç sürüyor ve bu sırada ya maç bitiyor ya da 1 tur kala girebiliyorum. Ama çogunlukla beni atıyor ve bağlantı kesildi gibisinden hatalar veriyor. Sistemimin ve CS:GO'nun sistem gereksinimlerini aşagıda verdim.

Benim sistemim.
2 GB RAM.
500GB HDD.
700 MB ekran kartı (Intel HD Graphics)
Intel Celeron 2.16GHz çift çekirdekli işlemci.
Windows 7 işletim sistemi.

CS:GO sistem gereksinimleri.
  • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
  • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan.

HDD eskidir büyük ihtimalle. Onun dışında ne RAM yeterli ne işlemci. Uzun sürmesi normal yani. Tek çözüm yeni HDD gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı