nuvola Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 CS:GO'da oynadığım maçları MP4 veya başka bir şey olarak indirmemin bir yolu yok mu? Kayıt alınca kalite düşüyor çünkü.
CS:GO'da oynadığım maçları MP4 veya başka bir şey olarak indirmemin bir yolu yok mu? Kayıt alınca kalite düşüyor çünkü.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.921 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mayıs 2021 #2 Hayır yok. ALT+Z ile kayıt alırsan çokta düşmez kalite. Tabii NVIDIA kartının olduğunu varsayarsak. Artı 0 Eksi
CİLLE Picopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Bugüne dek kayıt alınca kalitenin düştüğünü hiç görmedim ancak kayıttayken oyunların kastığını gördüm. Eğer NVIDIA ekran kartınız varsa Shadow Play ile kayıt alabilirsiniz. Yoksa Action programı alabilirsiniz en hafif kayıt programlarından birisi. Artı 0 Eksi
Bugüne dek kayıt alınca kalitenin düştüğünü hiç görmedim ancak kayıttayken oyunların kastığını gördüm. Eğer NVIDIA ekran kartınız varsa Shadow Play ile kayıt alabilirsiniz. Yoksa Action programı alabilirsiniz en hafif kayıt programlarından birisi.