Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Biraz saçma olacak ama sormak istedim. Başlangıçta let's roll oll mu diyor yoksa let's roll mu diyor. Maça girerken "kabul Et"e bastıktan sonra seal Team 6 ajanının söylediği ses. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar. Biraz saçma olacak ama sormak istedim. Başlangıçta let's roll oll mu diyor yoksa let's roll mu diyor. Maça girerken "kabul Et"e bastıktan sonra seal Team 6 ajanının söylediği ses.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 "Let's roll" diyor.
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Ben hep "Control" diye anladım, sanırımda öyle.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 3 Ağustos 2021 #4 Letsıvirol, bididididididi.
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #5 aabcc dedi: Letsıvirol, bididididididi. Genişletmek için tıkla... -USP-S Eline alma sesi-
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 3 Ağustos 2021 #6 4.5 yıllık CS hayatım sonrası Valorant'a geçtiğim için özlediğim seslerden biri. "Let's roll"dü sanırım.
4.5 yıllık CS hayatım sonrası Valorant'a geçtiğim için özlediğim seslerden biri. "Let's roll"dü sanırım.
Turbox Sevdalisi Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 3 Ağustos 2021 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Lets Roll."
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Lets Roll."
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #9 Turbox Sevdalisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Lets Roll." Genişletmek için tıkla... "Control" ya o?
Turbox Sevdalisi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Lets Roll." Genişletmek için tıkla... "Control" ya o?
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 3 Ağustos 2021 #10 Haydi Başlayalım!