Mr Navigator Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 CS:GO'da maça girerken ilk maça alıyor 2. maça giriyor bad sectorlu bir HDD'e sahibim Western Digital Scorpio Blue WD3200BEVT 320 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri bunu alsam düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
CS:GO'da maça girerken ilk maça alıyor 2. maça giriyor bad sectorlu bir HDD'e sahibim Western Digital Scorpio Blue WD3200BEVT 320 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri bunu alsam düzelir mi?
ChrisWolfe Picopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2021 #2 Bende de bazen aynı şekilde oluyor. Çıkıp giriyorum düzeliyor. Ping dalgalanmasındandır belki. Artı 0 Eksi
KS KS Mr Navigator Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 ChrisWolfe dedi: Bende de bazen aynı şekilde oluyor. Çıkıp giriyorum düzeliyor. Ping dalgalanmasındandır belki. Genişletmek için tıkla... valorant gibi oyunlarda da oyuna almıyor Artı -1 Eksi
ChrisWolfe dedi: Bende de bazen aynı şekilde oluyor. Çıkıp giriyorum düzeliyor. Ping dalgalanmasındandır belki. Genişletmek için tıkla... valorant gibi oyunlarda da oyuna almıyor
ChrisWolfe Picopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2021 #4 Mr Navigator dedi: valorant gibi oyunlarda da oyuna almıyor Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum hocam Artı 0 Eksi
Mr Navigator dedi: valorant gibi oyunlarda da oyuna almıyor Genişletmek için tıkla... O zaman bilemiyorum hocam
Neverchanges Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 HDD yavaştır oyuna geç sokabilir birde badsector mevcut diyorsunuz verilerinizi yedeklerseniz iyi olur hocam. Artı 0 Eksi
HDD yavaştır oyuna geç sokabilir birde badsector mevcut diyorsunuz verilerinizi yedeklerseniz iyi olur hocam.