CS:GO'da maçıma gelen hacker

alyhisa

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar inanmayanlar olacaktır, yemin ederim anlatacağım olaylar gerçek, aşağıda linkini bırakacağım eleman ile 1 maç yoldaş girmiştik rankı tam olarak supremedi, konuşuyorduk sonra maç başladı karşıya 2 tane Prime olmayan eleman geldi mevlanaydı ikisi de döne döne vuruyordu bizim adamın profiline en başta bakmıştım fakat göremedim seçkin olmadığını sonra maç başlayınca hani şey olur ya normalde lobide başlatınca güven faktörü çok düşük kesinlikle etkilenir diye yazmadı lobide maça girdim yaklaşık 30 kere spam atıldı chate aynen o yazı turnuvayla ilgili yazılarda vardı.

En başta ne olduğunu şaşırdım map rialtoydu adamlar döne döne basemize gelmiş bıçaklıyordu bizi sonra dedi ki hackliyim mi falan seni en başta cidden korkuttuğunu falan düşünüyordum ben yemem ayağında falandım sonra sıkıyorsa yap falan dedim bakın yemin ederim gerçek korkutma falan değil ekranda bir yazı çıktı tam hatırlamıyorum yazıyı tamama basıyorsun yine çıkıyordu enter spam atıyorum bitmiyor ateş edemiyorsun sadece chate yazılıyor. Adama dedim ki tamam geçir haklıymışsın falan inanmayanlar için lütfen tek bir isteğim var aşağıda linkini bırakacağım adamla 1 maç yoldaş oynayın.

Profil linki: Steam Community :: KELTOŞ BABANA KOŞ

Son düzenleyen: Moderatör:
21 Level olmayanlarla yoldaş girmek büyük bir hata zaten.
Rialto en çok hilenin olduğu harita.
Bile bile pişti olmuşsunuz yani.

Hocam bizim adam hile değildi karşısı mevlanaydı ben kaybetmesinde değilim adamın cidden hacklemesi beni onları yaptıktan sonra istesem PC'ni ben isteyene kadar açamazsın demişti o kadar şey yaptıktan sonra ben inanırım.

Hile olup olmaması önemli değil ki.
21 seviye altıysa zaten seçkin değildir, seçkin olmayan hesaplar zaten eşleştirmede 1-0 geride.
Üstüne düşük güven faktörü demişsiniz, 2-0.
Rialto seçmişsiniz 3-0.
Bu arada CS'deki hackerlardan korkmana gerek yok, böyle şeyler yapılabiliyor çünkü.
Hatta 3. parti hackerların yaptığı hile hareketlerini bile engelleyen bir .dll dosyası olduğunu okumuştum.
Hilelerin az çok nasıl çalıştığını biliyorum.

40 Level'i geçince lvlimi sıfırladım 11 lvl oldum seçkin olduğum halde overpass haritasında 10 maçta 10 hile geldi VAC'ı alkışlı yorum ( kendi başıma girdim.)

Dediğim gibi düşük güven faktörü yazısı lobide yazmadı maç başladı sonra chate baya bi kırmızı yazıyla spam atıldı 2. round gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…