berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #11 Momuşuk dedi: Pistollerde çok işe yarıyor :d Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorsun pistolde? Tec9'a seri seri ateş mi ettiriyorsun?
Momuşuk dedi: Pistollerde çok işe yarıyor :d Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorsun pistolde? Tec9'a seri seri ateş mi ettiriyorsun?
bane Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #12 Ban etmez ama amaç? Çünkü oyunda zaten +attack diye bir kod var ve neden makro kulansınki CS:GO'da.
Momuşuk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 115 30 Ağustos 2020 #13 berkingbad dedi: Ne yapıyorsun pistolde? Tec9'a seri seri ateş mi ettiriyorsun? Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor dostum. bane dedi: Ban etmez ama amaç? Çünkü oyunda zaten +attack diye bir kod var ve neden makro kulansınki CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... Öyle bir kod olduğunu bilmiyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2020
berkingbad dedi: Ne yapıyorsun pistolde? Tec9'a seri seri ateş mi ettiriyorsun? Genişletmek için tıkla... İşe yarıyor dostum. bane dedi: Ban etmez ama amaç? Çünkü oyunda zaten +attack diye bir kod var ve neden makro kulansınki CS:GO'da. Genişletmek için tıkla... Öyle bir kod olduğunu bilmiyordum.
L Lostt Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 767 Çözümler 1 30 Ağustos 2020 #14 Düşük eloda sabit duran adamları glock-18 le tarayabilirsiniz bunu Globalde yaparsanız alnınızın ortasına çakarlar.
Düşük eloda sabit duran adamları glock-18 le tarayabilirsiniz bunu Globalde yaparsanız alnınızın ortasına çakarlar.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 30 Ağustos 2020 #15 Risk almamanı öneriyorum .