CS:GO'da map içinde bir yer nasıl işaret edilir?

Planet34

Yoctopat
1.5 aydır CS:GO oynuyorum bir şey soracağım. Rekabetçi oynuyoruz takım arkadaşları mesela T basedeyiz ve b bomba alanını pingle diye işaret gönderiyor, bunu nasıl yapıyorlar?

Ben de F tuşuna atanmış bir komut var, F tuşuna basınca o an haritanın hangi tarafındaysam orayı belirtiyor ve buna basınca takım arkadaşlarını çağırıyorum oraya ama yukarıda bahsettiğim direkt işaret gösterip, bir ışık yakıp orayı pingle diye komut veriyor, bunu nasıl yapıyorlar?

Ayarlarda iletişim seçeneklerine ileti komutları gibi bir ayar vardı tam adını hatırlamıyorum. 3 tane var her birine bir tuş ata 3'ünden birinde a ya pingle b ye pingle var.

Mouse'un yuvarlağına tıklarsanız baktığınız yön işaretlenir. Bunun dışında, pozisyon aldım, şuraya bak buraya bak A-B gibi komutlar için ayarlardan açman gerekiyor. Klavye ve fare menüsünde aşağı kısımlarda bu komutları nasıl kullanacağını ayarlayacağın seçenekler mevcut.

Son düzenleme:
Bir sorunum var. Dediklerinizi doğru yaptım çalıştı ama CFG'yi açınca bu yaptığım ayarlarım siliniyor. auto cfg değil de özel dosya CFG olarak kullanıyorum.

Mouse topunu üste döndürünce aimin olduğu yeri pingle
Sol yön tuşuna sohbet tekerleği 1
Sağ yön tuşuna sohbet tekerleği 2
Bunları CFG'nin içine yazmak için kodları yazar mısınız?

Düzenleme : Arkadaşlar bu ayarları oyundan ayarlayınca konsolda çıkıyormuş ayarların kodları. Konsoldan CFG'ye kopyalayacağım, yardımlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı