mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #1 K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim?
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #2 mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığını başka bir oyuncu doğruladımı
mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmadığını başka bir oyuncu doğruladımı
mehmet.bilen Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 706 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 22 Mayıs 2020 #3 Bu 3 ayarı kontrol eder misin?
MRGBoys Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ►Kasa: Rampage Carısma Mesh ►Anakart: Asus Prime H310M-K ►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync ►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB ►İşlemci: Intel I5-9400f ►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz ►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2020 #4 mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Mausun sağında solunda tuş varsa ona almanı öneririm bas konuşu veya farklı bir tuşa ata K tuşuna dokunmak zor olmuyor mu?
mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Mausun sağında solunda tuş varsa ona almanı öneririm bas konuşu veya farklı bir tuşa ata K tuşuna dokunmak zor olmuyor mu?
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #5 MRGBoys dedi: Mausun sağında solunda tuş varsa ona almanı öneririm bas konuşu veya farklı bir tuşa ata K tuşuna dokunmak zor olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynen zor olur. Ben F tuşunu atadım hemen D nin yanında olunca
MRGBoys dedi: Mausun sağında solunda tuş varsa ona almanı öneririm bas konuşu veya farklı bir tuşa ata K tuşuna dokunmak zor olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynen zor olur. Ben F tuşunu atadım hemen D nin yanında olunca
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #6 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Çalışmadığını başka bir oyuncu doğruladımı Genişletmek için tıkla... evet.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 22 Mayıs 2020 #7 Bas konuşun K tuşuna atanmış olduğuna emin misin?
Grav1TY Decapat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 161 22 Mayıs 2020 #8 mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Konuşma tuşunun K olduğuna emin misin? Ayarlar/ Klavye Fare/ İletişim Seçenekleri menüsünden mikrofonu kullan bölümünü bir kontrol et.
mar00n dedi: K tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Diğer uygulamalarda ve oyunlarda da problem yok sadece CS'de. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Konuşma tuşunun K olduğuna emin misin? Ayarlar/ Klavye Fare/ İletişim Seçenekleri menüsünden mikrofonu kullan bölümünü bir kontrol et.
mar00n Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 2.875 Çözümler 10 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #9 Grav1TY dedi: Konuşma tuşunun K olduğuna emin misin? Ayarlar/ Klavye Fare/ İletişim Seçenekleri menüsünden mikrofonu kullan bölümünü bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Konuşma amblemi çıkıyor karşı tarafa sesim gitmiyor. mehmet.bilen dedi: Bu 3 ayarı kontrol eder misin? Eki Görüntüle 570131 Genişletmek için tıkla... Ayarlar normal. Marked One dedi: Bas konuşun K tuşuna atanmış olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Sol altta konuşma amblemi çıkıyor. Sesim karşıya gitmiyor.
Grav1TY dedi: Konuşma tuşunun K olduğuna emin misin? Ayarlar/ Klavye Fare/ İletişim Seçenekleri menüsünden mikrofonu kullan bölümünü bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Konuşma amblemi çıkıyor karşı tarafa sesim gitmiyor. mehmet.bilen dedi: Bu 3 ayarı kontrol eder misin? Eki Görüntüle 570131 Genişletmek için tıkla... Ayarlar normal. Marked One dedi: Bas konuşun K tuşuna atanmış olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Sol altta konuşma amblemi çıkıyor. Sesim karşıya gitmiyor.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 22 Mayıs 2020 #10 Üstteki arkadaşın attığı görselde ses çıkışı yapılandırması var. O ayarı değiştirip kontrol eder misin?
Üstteki arkadaşın attığı görselde ses çıkışı yapılandırması var. O ayarı değiştirip kontrol eder misin?