ReDTrBoy Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 CS:GO'da adam arkamda iken hizli cevirmeye calisinca mouse takiliyor, ekrana mouse imleci cikiyor bazen, imlec diger ekrana kayiyor. Nasil cozebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
CS:GO'da adam arkamda iken hizli cevirmeye calisinca mouse takiliyor, ekrana mouse imleci cikiyor bazen, imlec diger ekrana kayiyor. Nasil cozebilirim.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #11 Fare ve MousePad değiştirin. Sorun çözülür. Artı 0 Eksi
KS KS ReDTrBoy Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #12 xBuLuTx dedi: Fare ve MousePad değiştirin. Sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... fiyat pahalliligini hepimiz biliyoruz ben mousemi vaktinde 169 tl ye aldim Artı 0 Eksi
xBuLuTx dedi: Fare ve MousePad değiştirin. Sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... fiyat pahalliligini hepimiz biliyoruz ben mousemi vaktinde 169 tl ye aldim
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 22 Haziran 2023 #13 Hocam muhtemelen polling rate sıkıntısı , şu siteden mouse polling rate test edebilirmisiniz , kaçta kullanıyosunuz onu bi öğrenelim önce. Artı 0 Eksi
Hocam muhtemelen polling rate sıkıntısı , şu siteden mouse polling rate test edebilirmisiniz , kaçta kullanıyosunuz onu bi öğrenelim önce.
KS KS ReDTrBoy Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #14 safadoganayss dedi: Hocam muhtemelen polling rate sıkıntısı , şu siteden mouse polling rate test edebilirmisiniz , kaçta kullanıyosunuz onu bi öğrenelim önce. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
safadoganayss dedi: Hocam muhtemelen polling rate sıkıntısı , şu siteden mouse polling rate test edebilirmisiniz , kaçta kullanıyosunuz onu bi öğrenelim önce. Genişletmek için tıkla...
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 22 Haziran 2023 #15 ReDTrBoy dedi: Eki Görüntüle 1831848 Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tam modeli ne acaba , polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs.? Artı 0 Eksi
ReDTrBoy dedi: Eki Görüntüle 1831848 Genişletmek için tıkla... Hocam mouse tam modeli ne acaba , polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs.?
KS KS ReDTrBoy Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 79 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #16 safadoganayss dedi: Hocam mouse tam modeli ne acaba , polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs.? Genişletmek için tıkla... voyager smx r27 safadoganayss dedi: Hocam mouse tam modeli ne acaba, polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs? Genişletmek için tıkla... Mouse pad i kaldirip oynadim sorunun cogu duzel di ama nasıl mouspad boyle yapiyor aklim ermedi. Dosya Ekleri 1687442351199.png 1,3 MB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 22 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
safadoganayss dedi: Hocam mouse tam modeli ne acaba , polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs.? Genişletmek için tıkla... voyager smx r27 safadoganayss dedi: Hocam mouse tam modeli ne acaba, polling rate değiştirme şansın var mı uygulamasından vs? Genişletmek için tıkla... Mouse pad i kaldirip oynadim sorunun cogu duzel di ama nasıl mouspad boyle yapiyor aklim ermedi.