CS:GO'da nasıl 5 ping alınır?

mertcan6789

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla aynı internet sağlayıcısını kullanıyoruz ve Cloud flare DNS adresi ile 5 ping alıyor. Fakat bende bu olmuyor nasıl çözerim?

CS:GO'nun kendi resmi eşleştirme sunucularında 5 ping almanız imkansız. Türk topluluk sunucularında alıyordur büyük ihtimalle eğer eternet kullanıp arkada ekstra internet yiyecek bir program kullanmazsanız sizde o civarlarda alabilirsiniz diye düşünüyorum.

1200 saat CSGO oynadım, yurtdışında bile 8'in altına düşeni görmemiştim. Onlar da tabiri caizse ulaşamayacağımız internet servisleri ile sunucunun üst katında falan konaklıyorlardı.

CS:GO'nun kendi resmi eşleştirme sunucularında 5 ping almanız imkansız. Türk topluluk sunucularında alıyordur büyük ihtimalle eğer Ethernet kullanıp arkada ekstra internet yiyecek bir program kullanmazsanız sizde o civarlarda alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hayır Cloud flare ile aldı.

Nasıl yani? Arkadaşınız topluluk sunucusunda mı 5 ping alıyor yoksa CS:GO resmi eşleştirme sunucularında mı?

Resmide.

Arkadaşınız Almanya, Fransa, Rusya gibi avrupa ülkelerinde oturmuyorsa resmi sunucuda 5ms alması imkansız. Ya pingi farklı gösteren bir hile kullanıyordur ya da topluluk sunucusu falandır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı