WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.550 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Nisan 2023 #1 Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim?
Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 WosTidReis dedi: Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp +left veya +right yazın.
WosTidReis dedi: Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Konsolu açıp +left veya +right yazın.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 24 Nisan 2023 #3 Topluluk sunucularında yapmayın. Plugin olduğu için otomatik izleyenlere atılırsınız.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 24 Nisan 2023 #5 WosTidReis dedi: Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Esc' nin altındaki tuşa basıp konsola gir. Konsola +right ya da +left yaz. Eğer yürümek istiyorsan da +forward yaz. Konsol kapalıysa CSGO Konsol Nasıl Açılır?
WosTidReis dedi: Çoğu kişinin kasa vb. düşmesi için ölüm maçında AFK bırakıp 360 derece döndüğünü gördüm. Bunu nasıl yapabilirim ve en hızlı nasıl kasa düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Esc' nin altındaki tuşa basıp konsola gir. Konsola +right ya da +left yaz. Eğer yürümek istiyorsan da +forward yaz. Konsol kapalıysa CSGO Konsol Nasıl Açılır?