CS:GO'da Nasıl Rütbe Atlanır?

ProMechanic

Hectopat
Daha fazla  
Benim sorum, CS:GO'da 121 win var fakat silver 2'yim. Rütbe arkadaşımın 110 wini var altın nova rütbesinde. Ben neden rütbe atlayamıyorum ?

Oyun içinde EDO sistemi var, yani yıldızları toplamaya çalış. Bomba kur, çok adam vur ve az öl. KD arttıkça puanın da artıyor. En önemlisi yıldız toplamak. Daha çok puan veriyor. İnternet da puan sistemi bu şekilde anlatılıyor, özet geçtim sadece. Kısaca anlaman gerekenler bu kadar.

Merhaba,
ELO sistemi; oyunda ki performansın topladığın EDO lar ve tabii ki kazanma serisi ile tam olarak girintili olarak çalışıyor ve buna göre seni lig yükseltiyor. 1 win 1 lose gibi seriler lig atlamanı kötü etkiliycektir. Bunun yerine 4-5 win 1 lose gibi seriler yaparak ve oyunda iyi oynayarak skor anlamında ve EDO anlamında geride kalmayıp vasat üzeri performans gösterirsen kolaylıkla lig atlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı