CS:GO'da nasıl server açılır?

Requiem_Alperen

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CS:GO'da kendime VAC korumalı, Ws, Knife, Glow gibi şeylerin kullanılabileceği, Dust 2 ya da Mirage gibi haritalarda rekabetçi modda olan server kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

CS:GO'da kendime VAC korumalı, Ws, Knife, Glow gibi şeylerin kullanılabileceği, Dust 2 ya da Mirage gibi haritalarda rekabetçi modda olan server kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Parayla. Sunucu açmak için bir sürü site var. Onun içinde para lazım. Bu mesaja kızgın atacak bir şey yok.

Parayla. Sunucu açmak için bir sürü site var. Onun içinde para lazım. Bu mesaja kızgın atacak bir şey yok.
Neden kızgın attığınızı anlamıyorum. Birileri kendi mesajları dışında atılan mesajlara kin güdüyor veya başka doğru şeyi yazanları kıskanıyor sanırım. Arkadaş doğruyu söylemiş. Sunucu açmak için belli bir ücret ödemelisiniz, ve siteleri var cs.center gibi.

7-24 açık olmasını istiyorsan host satın Alman lazım onun dışında gerisi kolay.

@Requiem_Alperen @Yumak Hocam kızgın atma sebebi nedir? Küfür mü ettik. Gayet doğru bir şey söyledim.
Hocam gereksiz kızgın atmaktan raporlanmak istiyorsunuz herhalde? Ailenize mi küfür ettim ne bu tepki.
Mesajını neden düzenledin?

Arkadaş nasıl yol izleneceğini ya da nasıl yapıcağını söylememiş tek kelime yazmış "parayla" bu açıklama mı? ''Birileri kendi mesajları dışında atılan mesajlara kin güdüyor veya başka doğru şeyi yazanları kıskanıyor sanırım'' demişsiniz de neden hasetlenim ben cevap vermek için verilen cevaplara kızıyorum biri düzgün açılarsa beğenir geçerim.

Son düzenleme:
Arkadaş zaten cevap verelim diye açıyor konuyu. Siz ne yaşıyorsunuz acaba?

Arkadaş zaten cevap verelim diye açıyor konuyu. Siz ne yaşıyorsunuz acaba?

Bir şey yaşamıyorum arkadaşa parayla yazıcağına link atıp bu sitelerden sever alabilirsin dersen kimse bir şey demez zaten. Parayla yazdıktan sonra ifade gelince sunucu açmak için site lazım demişsiniz başta yazsanız kızgın atmazdım. O zaman her şeyin çaresi para kimse forumda olmasın açılan her konuya parayla yazılsın değil mi sonuçta cevap arıyor?

Eğer !ws !glove !knife gibi komutlar olmasın diyorsanız fshost.me yi önerebilirim.

Dathost.net

Prooyun.net oyuntech.com oyunhost.com oyunyonetici.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…