CS:GO'da ne kadar sürede 40 level olurum?

Vedat0

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben yeni bir hesap açmıştım. Bundan 2 3 ay önce simdi ise 22 Level oldum. Prime oldum sevindim ama aklimi kurcalayan bir şey var. Gunde ortalama 4 5 saat oynuyorum bu arada. O da 2020 hizmet madalyası gercekten cok hos ve benim de bir madalyam olsun isterim. İşin özü 22 rütbenin yarisindayim gunde 4 5 saatlik oynamaya, ne zaman tahminen 40 Level olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyunun ortalama 35 dakika sürdüğünü düşünseniz, 8 maç atmış olursunuz. Alacağınız haftalık XP'ler ile birlikte, 3,4 haftaya 40 Level olursunuz. Rankınız da önemli tabii ki, yüksek ranklar, daha fazla oyun zamanı demek.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar ben yeni bir hesap açmıştım. Bundan 2 3 ay önce simdi ise 22 Level oldum. Prime oldum sevindim ama aklimi kurcalayan bir şey var. Gunde ortalama 4 5 saat oynuyorum bu arada. O da 2020 hizmet madalyası gercekten cok hos ve benim de bir madalyam olsun isterim. İşin özü 22 rütbenin yarisindayim gunde 4 5 saatlik oynamaya, ne zaman tahminen 40 Level olabilirim?
cs'de yaklaşık 4700 saat harcamış biri olarak matchmaking oynamanı tavsiye etmiyorum. Faceit ve yahutta ESEA ile ilgilenebilirsin. Rank seni hiçbir şekilde senin yeteneğini göstermez. Karşına gelecek hileler zaman zaman takımına gelecek maç kazanman senin için ne anlam ifade edicek bilmiyorum velhasıl zaman kaybı olmaktan başka bir şey olmaz faceit oynayarak yüksek mmr puanı kasıp kaliteli biraz ister istemez ''toxic''eşen kişilerle oynayabilirsin. Bu arada tamamen cs'yi hileler yüzünden bıraktım.

Ne kadar maç attığına bağlı çok oynuyorsan haftada 2-3 level atlayabilirsin. 15 Haftada 40 level olabilirsin yani böylece 15 hafta da 3.5-4 ay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı