CS:GO'da Net Jitter Nasıl Çözülür?

lNaytha

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,
CS:GO oynuyorum ama yaşadığım bir sorunu çözemedim. Belki burada benim gibi aynı problemi yaşayan veya çözümünü bilen arkadaşlar vardır diye yazıyorum.

Sorunum şu:

İnternetimde genel olarak bir sıkıntı yok. Valorant, Apex, LoL gibi oyunlarda pingim çok stabil (30-40ms civarı) ve jitter yaşamıyorum.

Ama sadece CS:GO'da pingim anlık olarak 150-200 net jitter aralığına çıkıyor ve çok sık net jitter oluyor (örneğin 30-40 ms olduğu hâlde net jitter 150-200 civarlarında).

Bir kere çok garip bir şekilde bir gün boyunca ping ve jitter sorunum hiç olmadı. Her şey mükemmeldi. Ama ertesi gün yine aynı problem geri geldi. Sadece o gün sorun yaşamadım. Acaba bulunduğum IP adresi mi sorunlu

Wi-Fi den kaynaklanıyor çözümü ethernet kablosu modemin o an ki durumuna bağlı bağlanan kaç cihaz varsa performansını düşürüyor olabilir. Bu yöntem için wireless bağlantısıyla tek başıma oynadım yine durum değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…