ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 CS:GO'da NVIDIA filtresi kullanacağım ama 3. parti güncellemesinden dolayı kabul etmiyor -allow_third_party_software bu kod ile oluyor ama faktörünüz düşer diye bir uyarı veriyor. Kullanan varsa cidden çok fazla düşüyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
CS:GO'da NVIDIA filtresi kullanacağım ama 3. parti güncellemesinden dolayı kabul etmiyor -allow_third_party_software bu kod ile oluyor ama faktörünüz düşer diye bir uyarı veriyor. Kullanan varsa cidden çok fazla düşüyor mu?
A ardbsh Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 93 Çözümler 1 13 Mayıs 2023 #2 Kullanma amacın sadece renk doygunluğunu arttırmak içinse, kullanma. Monitörünün tuşlarından renklerle oynayarak da arttırabilirsin.
Kullanma amacın sadece renk doygunluğunu arttırmak içinse, kullanma. Monitörünün tuşlarından renklerle oynayarak da arttırabilirsin.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.126 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 ardbsh dedi: Kullanma amacın sadece renk doygunluğunu arttırmak içinse, kullanma. Monitörünün tuşlarından renklerle oynayarak da arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece renk NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk 70'te ama oyun içinde de değiştirmek istemiştim.
ardbsh dedi: Kullanma amacın sadece renk doygunluğunu arttırmak içinse, kullanma. Monitörünün tuşlarından renklerle oynayarak da arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sadece renk NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk 70'te ama oyun içinde de değiştirmek istemiştim.