kargosugelmeyenadam Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 24 Temmuz 2024 #1 NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayarlarını aktif ettim fakat CS:GO oyununda G-Sync devre dışı gözüküyor açamıyorum.
NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync ayarlarını aktif ettim fakat CS:GO oyununda G-Sync devre dışı gözüküyor açamıyorum.
GAMİNG M.E.G Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #2 Monitörün OSD ayarından açmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.205 Makaleler 5 Çözümler 78 Yer İzmir 24 Temmuz 2024 #3 Counter-Strike içerisinde de V-Sync'yi açmalı ve Nvidia Reflex'i Enable + Boost seçmelisin. O zaman G-Sync Enabled olarak gözükecektir. Artı 0 Eksi
Counter-Strike içerisinde de V-Sync'yi açmalı ve Nvidia Reflex'i Enable + Boost seçmelisin. O zaman G-Sync Enabled olarak gözükecektir.
LAZASİN61 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #4 Hybrid Theory dedi: Counter-Strike içerisinde de V-Sync'yi açmalı ve Nvidia Reflex'i Enable + Boost seçmelisin. O zaman G-Sync Enabled olarak gözükecektir. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım fakat hala açma seçeneği aktif gözükmüyor Artı 0 Eksi
Hybrid Theory dedi: Counter-Strike içerisinde de V-Sync'yi açmalı ve Nvidia Reflex'i Enable + Boost seçmelisin. O zaman G-Sync Enabled olarak gözükecektir. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım fakat hala açma seçeneği aktif gözükmüyor