Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 19 Eylül 2020 #1 1280:1024 çözünürlükte oynuyorum OBS ile video çekerken video sağ üstte kare bir şekilde gözüküyor Yardımcı olursanız sevinirim.
1280:1024 çözünürlükte oynuyorum OBS ile video çekerken video sağ üstte kare bir şekilde gözüküyor Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Fodenist 6 Ekim 2020 zuhntr dedi: OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama bir daha deneyeceğim. zuhntr dedi: OBS'te ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... OBS Studiom'da bir sıkıntı varmış. İletişime geçtim, güncelleme attılar, düzeldi.
zuhntr dedi: OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama bir daha deneyeceğim. zuhntr dedi: OBS'te ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... OBS Studiom'da bir sıkıntı varmış. İletişime geçtim, güncelleme attılar, düzeldi.
zuhntr Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 199 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #2 Fodenist dedi: 1280:1024 çözünürlükte oynuyorum OBS ile video çekerken video sağ üstte kare bir şekilde gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Artı 0 Eksi
Fodenist dedi: 1280:1024 çözünürlükte oynuyorum OBS ile video çekerken video sağ üstte kare bir şekilde gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım.
KS KS Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 6 Ekim 2020 #3 zuhntr dedi: OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama bir daha deneyeceğim. zuhntr dedi: OBS'te ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... OBS Studiom'da bir sıkıntı varmış. İletişime geçtim, güncelleme attılar, düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
zuhntr dedi: OBS'de ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama bir daha deneyeceğim. zuhntr dedi: OBS'te ekrana sağ tıkla oyun kaydı pencere kaydı vs. sağ tıkla görüntüye genişlet de sorun çözülür umarım. Genişletmek için tıkla... OBS Studiom'da bir sıkıntı varmış. İletişime geçtim, güncelleme attılar, düzeldi.