E ercanruman Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.888 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Nisan 2023 #2 ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Şuan bende de gözükmüyor sanırım sorun var.
ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Şuan bende de gözükmüyor sanırım sorun var.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kayboluyor. Steam son zamanlarda sıkıntılı birkaç kez ara ara bak yine. Hesaba başkası girmediyse durur gitmez kendi kendine.
ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Hocam arada kayboluyor. Steam son zamanlarda sıkıntılı birkaç kez ara ara bak yine. Hesaba başkası girmediyse durur gitmez kendi kendine.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.184 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 18 Nisan 2023 #4 ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Steam CS:GO envanterlerinde sıkıntı var. Steam Statusten aralıklarla kontrol edin. Player inventory down gözüküyor.
ercanruman dedi: Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını. Genişletmek için tıkla... Steam CS:GO envanterlerinde sıkıntı var. Steam Statusten aralıklarla kontrol edin. Player inventory down gözüküyor.
E ercanruman Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Galiba Steam de sorun vardı evet şu an gözüküyor envanter.