CS:GO'da öge envanterim silinmiş

ercanruman

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır CS:GO'ya girmiyordum. Geçenlerde envantere bakayım, CS 2 gelmeden envanter dizeyim dedim bir vaktım ki envanterimdeki skinlerim yok olmuş. Satmadım, takas yapmadım ama 0 gösteriyor öge sayısını.
Şuan bende de gözükmüyor sanırım sorun var.

Hocam arada kayboluyor. Steam son zamanlarda sıkıntılı birkaç kez ara ara bak yine. Hesaba başkası girmediyse durur gitmez kendi kendine.

Steam CS:GO envanterlerinde sıkıntı var. Steam Statusten aralıklarla kontrol edin. Player inventory down gözüküyor.

Galiba Steam de sorun vardı evet şu an gözüküyor envanter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…