CS:GO'da önceden skinin düşeceği bilinebilir mi?

Dr X

Decapat
Daha fazla  
6 sene önce falan CS:GO'da basit eğlence/dm tarzı bir oyuna girmiştim. Bir Türk maç biterken "Dragon lore düşecek şimdi" dedi. Oyun sonunda düşmemişti. Sonra tekrar aynı oyuna devam ettik. Bu sefer oyun sonunda adama cidden Dragon lore düştü. Tabii skinlerle aram çok yoktu sadece milletin "vaovvv" falan dediğini hatırlıyorum.

Gerçekten bu adam bu skinin düşeceğini nasıl biliyordu? Hala böyle şeyler yapmak mümkün mü, yani pahalı skinin düşeceği zaman ve server vs? Şunu net hatırlıyorum, adam %100 emindi düşeceğine.

Edit: Valve sunucusuydu, chate yazmadı doğrudan yukarıda skini kendi gözlerimle gördüm.

Son düzenleme:
6 sene önce falan CS:GO'da basit eğlence/dm tarzı bir oyuna girmiştim. Bir Türk maç biterken "Dragon lore düşecek şimdi" dedi. Oyun sonunda düşmemişti. Sonra tekrar aynı oyuna devam ettik. Bu sefer oyun sonunda adama cidden Dragon lore düştü. Tabii skinlerle aram çok yoktu sadece milletin "vaovvv" falan dediğini hatırlıyorum.

Gerçekten bu adam bu skinin düşeceğini nasıl biliyordu? Hala böyle şeyler yapmak mümkün mü, yani pahalı skinin düşeceği zaman ve server vs? Şunu net hatırlıyorum, adam %100 emindi düşeceğine.

Düşecek skini bilemezsin sunucuda oynuyorsan seni trollemiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi bir şey yapmış olabilir. Sahtedir yani.

Hocam böyle bir şey yok. Dragon lore denilen skin çok nadirdi ve o zamanlar bayağı popülerdi o yüzden yazmış ve denk gelmiş olabilir. Onun haricinde item düşme mantığı şu şekildedir;
Her level atlamada 1 adet "eşya"
Her hafta 1 adet "kasa"
Çok düşük yüzde ile "resmi sunucularda" "eşya" düşme olasılığı var.

Hocam böyle bir şey yok. Dragon lore denilen skin çok nadirdi ve o zamanlar bayağı popülerdi o yüzden yazmış ve denk gelmiş olabilir. Onun haricinde item düşme mantığı şu şekildedir;
Her level atlamada 1 adet "eşya"
Her hafta 1 adet "kasa"
Çok düşük yüzde ile "resmi sunucularda" "eşya" düşme olasılığı var.
Hocam chat e yazmadı yukarıda kendi gözlerimle gördüm :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı