Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Şubat 2023 #11 Dr X dedi: Hocam chat e yazmadı yukarıda kendi gözlerimle gördüm Genişletmek için tıkla... Ben chate yazdı diye bir ibare kullanmadım ki hocam. Şans eseri gelişmiş bir şey olabilir o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Dr X dedi: Hocam chat e yazmadı yukarıda kendi gözlerimle gördüm Genişletmek için tıkla... Ben chate yazdı diye bir ibare kullanmadım ki hocam. Şans eseri gelişmiş bir şey olabilir o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
D Dr X Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #12 TimurCan07 dedi: Hocam oda ayarlanabiliyor topluluk sunucularında oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok valve sunucusuydu. Gerçekten enteresan bir şey 6 sene sonra hatırlamazdım yoksa.
TimurCan07 dedi: Hocam oda ayarlanabiliyor topluluk sunucularında oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yok valve sunucusuydu. Gerçekten enteresan bir şey 6 sene sonra hatırlamazdım yoksa.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 13 Şubat 2023 #13 Dr X dedi: Yok Valve sunucusuydu. Gerçekten enteresan bir şey 6 sene sonra hatırlamazdım yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam tesadüfende olmuş olabilir 6 sene önce tahminimce Hydra operasyonu zamanıydı ve o zamanlar oyun sonu Dragon lore düşüyordu denk gelmiş olabilir.
Dr X dedi: Yok Valve sunucusuydu. Gerçekten enteresan bir şey 6 sene sonra hatırlamazdım yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam tesadüfende olmuş olabilir 6 sene önce tahminimce Hydra operasyonu zamanıydı ve o zamanlar oyun sonu Dragon lore düşüyordu denk gelmiş olabilir.