E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 1100 küsur saattim var CS:GO'da. 300'den Win var ama Overwatch vardı önceden ama gitti bir daha geri gelmedi. Nasıl geri gelecek? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba, 1100 küsur saattim var CS:GO'da. 300'den Win var ama Overwatch vardı önceden ama gitti bir daha geri gelmedi. Nasıl geri gelecek?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 1 Eylül 2023 #2 Overwatch kaldırıldı.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Emrekarahan dedi: Arkadaşlar merhaba, 1100 küsur saattim var CS:GO'da. 300'den Win var ama Overwatch vardı önceden ama gitti bir daha geri gelmedi. Nasıl geri gelecek? Genişletmek için tıkla... Kaldırıldı. CS2 geldi zaten gece 2 sularında. Prime olan ve aktif rankı olan arkadaşlar davetiyeyi aldılar.
Emrekarahan dedi: Arkadaşlar merhaba, 1100 küsur saattim var CS:GO'da. 300'den Win var ama Overwatch vardı önceden ama gitti bir daha geri gelmedi. Nasıl geri gelecek? Genişletmek için tıkla... Kaldırıldı. CS2 geldi zaten gece 2 sularında. Prime olan ve aktif rankı olan arkadaşlar davetiyeyi aldılar.
E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Hyuuga Neji dedi: Kaldırıldı. CS2 geldi zaten gece 2 sularında. Prime olan ve aktif rankı olan arkadaşlar davetiyeyi aldılar. Genişletmek için tıkla... Rankım 1 maç sonra açılacak kapanmış maç kazanıp rankım gelse bana da gelir mi?
Hyuuga Neji dedi: Kaldırıldı. CS2 geldi zaten gece 2 sularında. Prime olan ve aktif rankı olan arkadaşlar davetiyeyi aldılar. Genişletmek için tıkla... Rankım 1 maç sonra açılacak kapanmış maç kazanıp rankım gelse bana da gelir mi?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Emrekarahan dedi: Rankım 1 maç sonra açılacak kapanmış maç kazanıp rankım gelse bana da gelir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun maç oynarsanız öbür dalgada gelir muhtemelen.
Emrekarahan dedi: Rankım 1 maç sonra açılacak kapanmış maç kazanıp rankım gelse bana da gelir mi? Genişletmek için tıkla... Uzun maç oynarsanız öbür dalgada gelir muhtemelen.
E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Hyuuga Neji dedi: Uzun maç oynarsanız öbür dalgada gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Hyuuga Neji dedi: Uzun maç oynarsanız öbür dalgada gelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.