CS:GO'da oylamayla atılmak istenirsek ne yapılmalı?

Player1907

Yoctopat
Dün bir rekabetçi maçta maçı kazandık. Ben 2. bitirdim oyunu. Maç sırasında takım halinde gayet uyumluyken maç sonu galibiyet yazısı çıktığı menüde durup dururken maçtan atılmam için oylama başlattı birisi ve herkes onayladı, ben o an skorları incelerken oyundan atıldım :( Bizim takımdakilerin hepsi yabancıydı.
Böyle bir durumda ne yapılmalı? Haksız yere oyundan atılmak rankımızı ve güven faktörümüzü düşürür mü?

Dün bir rekabetçi maçta maçı kazandık. Ben 2. bitirdim oyunu. Maç sırasında takım halinde gayet uyumluyken maç sonu galibiyet yazısı çıktığı menüde durup dururken maçtan atılmam için oylama başlattı birisi ve herkes onayladı, ben o an skorları incelerken oyundan atıldım :( bizim takımdakilerin hepsi yabancıydı.
Böyle bir durumda ne yapılmalı? Haksız yere oyundan atılmak rankımızı ve güven faktörümüzü düşürür mü?

Güven faktörünü düşürüyor diye biliyorum maalesef.

Hocam tam atılırken oylamada atılıyor yazmadan önce konsola retry yazarsanız oylama iptal oluyor diye görmüştüm bir videoda ama hiç denemedim

Hocam tam atılırken oylamada atılıyor yazmadan önce konsola retry yazarsanız oylama iptal oluyor diye görmüştüm bir videoda ama hiç denemedim.

Ben şey görmüştüm. Oylama başladığında maçtan çıkıp oylamanın bitmesini bekliyoruz ve tekrar katılıyoruz. Böylece atılmıyoruz diye gösteriyordu. Denediğimde hiçbir işe yaramadı ve atıldım.

Ben şey görmüştüm. Oylama başladığında maçtan çıkıp oylamanın bitmesini bekliyoruz ve tekrar katılıyoruz. Böylece atılmıyoruz diye gösteriyordu. Denediğimde hiçbir işe yaramadı ve atıldım.
Hocam aslında işe yarıyor eğlence modunda ama rekabetçini bilmiyorum. Hilecileri ne zaman atmak istesem oyundan çıkıp oylama bittikten sonra oyuna geri geliyorlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı