CS:GO'da oyun içinden kasa açmak mantıklı mı?

LoxChatterb0x

Hectopat
Yer
İstanbul / Üsküdar
Daha fazla  
Herkese selam, kasaları oyun içinden mi açmak daha mantıklı, internetteki sitelerden mi? Eğer internetten ise site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde kasa açmak bence mantıklı değil, çoğu arkadaşım açtılar ve paralarından oldular genelde 5-10 TL'lik bir skin düşüyor verdiğin paraya yazık onun yerine eğer cüzdan odun varsa değerleneceğini düşündüğün bir skine yatırım yapabilir ya da açmak istiyorsan da sitelerden açabilirsin. Siteler güvenli demiyorum ben sadece CS:GO'da kasa açmak şans işi unlost gibi şanslı isen deneyebilirsin.

Hocam ben işin riski ve eğlencesindeyim kaybetsemde sorun değil, ama oyunda kasalar pahalı anahtarın tanesi 45 TL. İnternette kasa açabileceğim yerler var mı güvenilir?

Mantıksız. Hellcase, csgocases, keydrop.
3'ünü kullandım 3üde bana aman aman kâr ettirmedi ama zararda etmedim. Özellikle keydropda.

Hocam peki bu sitelere niye Steam ile giriş yapmak zorundayım. Sorun çıkartır mı?

Hocam sitede milyonlar dolaşıyor 5-10 yıldır piyasada olan siteler. Sorun cıkarsa bu kadar uzun sure dayanmazlardı. Başka sitelerde var kasa üzerine degilde bet olan. Bedava 1 dolar 50 cent falan veren. Site oneririmde burdan olmaz.

Hocam güvenilir sitelerden kasa açın. Ben bir kasa sitesine Steam hesabımı girdiğimde saniyesinde çalınmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…