E Eq1NoXVNM Femtopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Hesabıma Seçkin'in para iadesi geldi ancak seçkini satın almaya çalıştığımda bu ürün sizde var diyor. Evde değilim kontrol edemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Hesabıma Seçkin'in para iadesi geldi ancak seçkini satın almaya çalıştığımda bu ürün sizde var diyor. Evde değilim kontrol edemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Boşlukkk Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 150 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #11 Eq1NoXVNM dedi: Evet. Seçkini 1 ay önce falan aldım şimdi iade edildi param. Yazmayayım bedava almış oldum Genişletmek için tıkla... Doğru Eq1NoXVNM dedi: Evet. Seçkini 1 ay önce falan aldım şimdi iade edildi param. Yazmayayım bedava almış oldum Genişletmek için tıkla... Seçkin olduğuna eminsiniz değil mi bir mail falan geldi mi? Artı 0 Eksi
Eq1NoXVNM dedi: Evet. Seçkini 1 ay önce falan aldım şimdi iade edildi param. Yazmayayım bedava almış oldum Genişletmek için tıkla... Doğru Eq1NoXVNM dedi: Evet. Seçkini 1 ay önce falan aldım şimdi iade edildi param. Yazmayayım bedava almış oldum Genişletmek için tıkla... Seçkin olduğuna eminsiniz değil mi bir mail falan geldi mi?