F Fenixx Decapat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #1 CS:GO pencereli ekranda 16:9da kilitli ve çözünürlükte kilitli nasıl açabilirim? Hiçbir yerde bulamadım. İlla yaşayan olmuştur diye yazmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2022
CS:GO pencereli ekranda 16:9da kilitli ve çözünürlükte kilitli nasıl açabilirim? Hiçbir yerde bulamadım. İlla yaşayan olmuştur diye yazmak istedim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 22 Mart 2022 #2 Hocam zaten pencereli ekranda açılmıyor, ya "tam ekran" ya "tam ekran pencereli" varsa oluyordu galiba. Artı 0 Eksi
Hocam zaten pencereli ekranda açılmıyor, ya "tam ekran" ya "tam ekran pencereli" varsa oluyordu galiba.
E Emre_sozlu Decapat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 99 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #3 Hocam tam ekrana almanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS F Fenixx Decapat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Hocam zaten pencereli ekranda açılmıyor, ya "tam ekran" ya "tam ekran pencereli" varsa oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle bir sorunla karşılaşıyorum çözünürlük görüntü oranı falan kilitli. Dosya Ekleri 20220322225217_1.jpg 101,8 KB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam zaten pencereli ekranda açılmıyor, ya "tam ekran" ya "tam ekran pencereli" varsa oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle bir sorunla karşılaşıyorum çözünürlük görüntü oranı falan kilitli.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 22 Mart 2022 #5 Anladım. Tam ekrana alınca açılıyor dediğim gibi. Artı 0 Eksi
KS KS F Fenixx Decapat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #6 Emre_sozlu dedi: Hocam tam ekrana almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani illa öylemi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kulanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde birşeye tıklayayım oyunu alta atıyor Silinen üye dedi: Anladım. Tam ekrana alınca açılıyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Fenixx dedi: Yani illa öylemi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kulanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde birşeye tıklayayım oyunu alta atıyor Genişletmek için tıkla... Peki çözümünü falan biliyormusunuz şu hatanında Artı 0 Eksi
Emre_sozlu dedi: Hocam tam ekrana almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yani illa öylemi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kulanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde birşeye tıklayayım oyunu alta atıyor Silinen üye dedi: Anladım. Tam ekrana alınca açılıyor dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... Fenixx dedi: Yani illa öylemi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kulanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde birşeye tıklayayım oyunu alta atıyor Genişletmek için tıkla... Peki çözümünü falan biliyormusunuz şu hatanında
E Emre_sozlu Decapat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 99 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #7 Fenixx dedi: Yani illa öyle mi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kullanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde bir şeye tıklayayım oyunu alta atıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok bende aramıştım öyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Fenixx dedi: Yani illa öyle mi olması gerekiyor saçmaymış çift monitör kullanıyorum tam ekrandayken öteki monitörde bir şeye tıklayayım oyunu alta atıyor Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok bende aramıştım öyle çözdüm.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 22 Mart 2022 #8 O başka bir hata. Eğer 1024x768 yapacaksanız şu kodu girebilirsiniz: -w 1024 -h 768. Artı 0 Eksi