CS:GO'da Ping Çıkıyor

@karakacan1694

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Birkaç gündür CS:GO'da pingim 150-200 Ms'lere kadar çıkıyor. Normalde Max 80 ping ile oynuyorum. Pingim birden fırlıyor bir daha inmiyor. PC Restart atıyorum bir 5 dk yine normal pingle oynuyorum ama sonra yine çıkıyor. Modeme Ethernet kablosuyla bağlanıyorum. İnternet hızım 50 Mbps.

Aynı sorun bende de var. Operasyon geldikten sonra oldu. Sunucularda bir problem olabilir.

Hangi internet şirketini kullandığını bilmiyorum internet şirketini ara internetimde sorun olduğunu belirt.

Merhaba Oyunla alakalı olmayacağını düşünüyorum , hangi internet operatörünü kullanıyorsanız ulaşabilirsiniz bence kendilerine

Aynı sorun bende de vardı, bir anda ping 150'ye' çıkıyordu. Sorun bence CS:GO sunucularında.

Sorun galiba herkes de.Bende sadece bende oluyor sanıyordum hep 70MS sabit oynuyorken son günlerden (operasyon sonrası) 90-110-300'lere çıktığı oluyordu 22Mbps internetim var ama yine de sıkıntı çıkarıyor.

Ben bu sorunu faceit serverlarında yaşıyorum. Yalnız bugün matchmaking serverında denedim orda da aynı sorun. Sizce CS kaynaklı mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…