TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. CS:GO oynuyorken ping 500'ün altına inmiyor ama Valorant da böyle bir sorun yaşamadım. Sizce neden olabilir?
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. CS:GO oynuyorken ping 500'ün altına inmiyor ama Valorant da böyle bir sorun yaşamadım. Sizce neden olabilir?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.267 Çözümler 10 29 Nisan 2022 #2 TrYaSaR51 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. CS:GO oynuyorken ping 500'ün altına inmiyor ama Valorant da böyle bir sorun yaşamadım. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştir. Biraz ezber olabilir ama CS:GO Ping Düşürme Nasıl Yapılır? buna bakabilirsin. Belki işe yarar.
TrYaSaR51 dedi: Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. CS:GO oynuyorken ping 500'ün altına inmiyor ama Valorant da böyle bir sorun yaşamadım. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştir. Biraz ezber olabilir ama CS:GO Ping Düşürme Nasıl Yapılır? buna bakabilirsin. Belki işe yarar.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 579 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #3 deniycem hocam sağolun insann dedi: Ayarlardan değiştir. Biraz ezber olabilir ama CS:GO Ping Düşürme Nasıl Yapılır? buna bakabilirsin. Belki işe yarar Genişletmek için tıkla...
deniycem hocam sağolun insann dedi: Ayarlardan değiştir. Biraz ezber olabilir ama CS:GO Ping Düşürme Nasıl Yapılır? buna bakabilirsin. Belki işe yarar Genişletmek için tıkla...