Çözüldü CS:GO'da ping olmamasına rağmen laglar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CordiB

Hectopat
FPS veya MS problemim yok driverim güncel fakat oyun içinde özellikle silahı incelerken sanki MS'im varmış gibi takılmalar oluyor. Sil, indir yapmayı, CFG konsol ayarlarını sıfırlamayı denedim ve düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Eğer lag olduğu zamanda SS attıysanız Loss'unuz 0 gözüküyor. Loss demek sizden kaynaklı olan bir tür gecikmedir. Sanırım sorun sunucularda. Başka bir sunucuyu dener misiniz?
Sorunu çözdüm ayarları kurcalarken doğrusal filtrelemeyi 3x'den 2x'e indirdim artık laglar olmuyor.
Konsol kısmına net_graph 1 yazıp lag olduğu sırada SS alıp onu buraya atar mısınız?

Bende de oluyordu belki loss olabilir.

Eğer lag olduğu zamanda SS attıysanız Loss'unuz 0 gözüküyor. Loss demek sizden kaynaklı olan bir tür gecikmedir. Sanırım sorun sunucularda. Başka bir sunucuyu dener misiniz?
Sorunu çözdüm ayarları kurcalarken doğrusal filtrelemeyi 3x'den 2x'e indirdim artık laglar olmuyor.

Çözüm

Sorunun çözüldüğüne sevindim hocam iyi oyunlar. Bu mesajınızı çözüm olarak işaretlerseniz bu soruna sahip arkadaşlarda çözüme kavuşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…