BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi?
AhmetM1 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kazanabilirsin.
BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kazanabilirsin.
tosbagaa Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Her hafta kasanızı düzenli olarak düşürürseniz şansınıza bağlı olarak atıyorum 10 hafta 8 haftada falan parasını çıkarırsınız.
BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Her hafta kasanızı düzenli olarak düşürürseniz şansınıza bağlı olarak atıyorum 10 hafta 8 haftada falan parasını çıkarırsınız.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 11 Ağustos 2023 #4 İki üç haftada 100 lira geliyor zaten. İki aya amorti eder.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 11 Ağustos 2023 #5 BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... 2k lık kasa düşürdüm evet edebilirsin yzb_soner dedi: 2k lık kasa düşürdüm evet edebilirsin Genişletmek için tıkla... ve sadece 1 kasa 2k değerinde
BirForumcuKişi dedi: Merhaba Prime almayı düşünüyorum düzenli oynasam güzel kar eder miyim para kazanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... 2k lık kasa düşürdüm evet edebilirsin yzb_soner dedi: 2k lık kasa düşürdüm evet edebilirsin Genişletmek için tıkla... ve sadece 1 kasa 2k değerinde
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Ağustos 2023 #6 tosbagaa dedi: Her hafta kasanızı düzenli olarak düşürürseniz şansınıza bağlı olarak atıyorum 10 hafta 8 haftada falan parasını çıkarırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı?
tosbagaa dedi: Her hafta kasanızı düzenli olarak düşürürseniz şansınıza bağlı olarak atıyorum 10 hafta 8 haftada falan parasını çıkarırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı?
tosbagaa Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #7 BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam elinize veya kartınıza gelmez para steam bakiyenizde olur. Kasaları satmak için bir güvenlik olayı vardı o sizde açıksa direkt pazara koyarsınız değilse 15 gün sonra listelenir.
BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam elinize veya kartınıza gelmez para steam bakiyenizde olur. Kasaları satmak için bir güvenlik olayı vardı o sizde açıksa direkt pazara koyarsınız değilse 15 gün sonra listelenir.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 11 Ağustos 2023 #8 BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok direkt olarak pazarda satabilirsin
BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok direkt olarak pazarda satabilirsin
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 11 Ağustos 2023 #9 BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Steam guard olmazsa her kasayi satmak icin 15 gün beklemen gerekecek.
BirForumcuKişi dedi: Peki kasaları satmak için belli bir şart var mı? Genişletmek için tıkla... Steam guard olmazsa her kasayi satmak icin 15 gün beklemen gerekecek.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 11 Ağustos 2023 #10 Frstghost dedi: Steam Guard olmazsa her kasayi satmak icin 15 gün beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Steam Guard nedir peki.
Frstghost dedi: Steam Guard olmazsa her kasayi satmak icin 15 gün beklemen gerekecek. Genişletmek için tıkla... Steam Guard nedir peki.