Arkadaşlar şu an 17 levelim ve 21 level yapmak için çarşamba günleri 8 saat ölüm maçı oynuyorum. Ölüm maçı oynamamın sebebi yoldaşta hileden geçilmiyor sürekli takım arkadaşını hile kullanarak taşıma olayları falan. Rekabetçidede 10 maçtan 8'i hile (takım arkadaşları da dahil) bende bu yüzden Prime hesap olana kadar ölüm maçı geçireceğim. Her hafta 1 level atladığım için inşallah bu ay içinde 21 level olup Prime yapacağım. Size sorum CS:GO'da Prime hesapta yoldaşta ve rekabetçide karşıya hile geliyor mu? Wallhack kullanıp belli etmemeye çalışan hileler var mı? Ben CS:GO'ya Zula'yı bırakmam. Sonucu geldim (Zula'da P2W olayı olduğundan), inşallah yakın zamanlarda hileye çözüm bulunur. Teşekkürler.
Le - lem ranklarında bir oyuncuyum. Csgostats'ta çoğu eksik ama 2018'den beri kayıtlı 460 maçım var. Kendi takımım ve karşı takımdaki ban yiyenlerin toplamı 45.
Daha az geliyor ve bu güven faktörü ile alakalı. Eskiden benim de karşıma çok hile geliyordu şu sıralar hiç hile gelmiyor. Seçkin değilim, 21 seviye olmama 1 seviyeden daha az kaldı .
CS'de hile hiçbir zaman bitmez. Sadece sıklığı azalır. Yukarıda arkadaşların dedikleri gibi güven faktörü çok önemli. Kırmızıda 5 maçta 3 tane hile geliyorsa yeşil olunca 10 maçta 1 tane gelir.