E enes9858 Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #21 WosTidReis dedi: Bana gelmedi seçkin var Rank var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptımı oyun.
WosTidReis dedi: Bana gelmedi seçkin var Rank var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptımı oyun.
4 474510 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #22 enes9858 dedi: Alakası yok 1 hafta önce seçkin aldım oyun güncellendi ve cs2 düştü herkese açık cs2. Genişletmek için tıkla... Üzerini çizdim hocam inatla neden yanıtlıyorsunuz ki?
enes9858 dedi: Alakası yok 1 hafta önce seçkin aldım oyun güncellendi ve cs2 düştü herkese açık cs2. Genişletmek için tıkla... Üzerini çizdim hocam inatla neden yanıtlıyorsunuz ki?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.568 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Eylül 2023 #23 Bugün geldi CS2 tekrar dağıtmış olabilirler.
A Anon123123 Yoctopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 4 2 Eylül 2023 #24 Hocam, ben dün açtım rankımı ve bugün geldi. Gerçekten uzun zamandır girmiyordum.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #25 WosTidReis dedi: Bugün geldi CS2 tekrar dağıtmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bloğunda yazılana göre zaten bu bir "süreç"ti. Herkes dalga sanmıştı. Muhtemelen her rank açana ertesi gün düşecek.
WosTidReis dedi: Bugün geldi CS2 tekrar dağıtmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Güncelleme bloğunda yazılana göre zaten bu bir "süreç"ti. Herkes dalga sanmıştı. Muhtemelen her rank açana ertesi gün düşecek.
A Anon123123 Yoctopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 4 2 Eylül 2023 #26 WosTidReis dedi: Bugün geldi CS2 tekrar dağıtmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... dünden beri takip ediyorum rankımı açtım ve bugün geldi Deluxonik dedi: Güncelleme bloğunda yazılana göre zaten bu bir "süreç"ti. Herkes dalga sanmıştı. Muhtemelen her rank açana ertesi gün düşecek. Genişletmek için tıkla... evet bana da öyle oldu
WosTidReis dedi: Bugün geldi CS2 tekrar dağıtmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... dünden beri takip ediyorum rankımı açtım ve bugün geldi Deluxonik dedi: Güncelleme bloğunda yazılana göre zaten bu bir "süreç"ti. Herkes dalga sanmıştı. Muhtemelen her rank açana ertesi gün düşecek. Genişletmek için tıkla... evet bana da öyle oldu
O Onurbabacan Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #27 Ben önceden oynadığımda rankım açıktı uzun süredir girmedigimden rankim devre dışı olmuştu dün tekrar açtım bugün davetiye geldi.
Ben önceden oynadığımda rankım açıktı uzun süredir girmedigimden rankim devre dışı olmuştu dün tekrar açtım bugün davetiye geldi.
blauwband Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #28 Anon123123 dedi: Hocam, ben dün açtım rankımı ve bugün geldi. Gerçekten uzun zamandır girmiyordum. Genişletmek için tıkla... hocam sadece rekabetçi rankımı açtım cs2 dağıtıldıktan hemen sonra halen gelmedi
Anon123123 dedi: Hocam, ben dün açtım rankımı ve bugün geldi. Gerçekten uzun zamandır girmiyordum. Genişletmek için tıkla... hocam sadece rekabetçi rankımı açtım cs2 dağıtıldıktan hemen sonra halen gelmedi
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.568 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #29 blauwband dedi: hocam sadece rekabetçi rankımı açtım cs2 dağıtıldıktan hemen sonra halen gelmedi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum onu emin misiniz sol üstte bir şey çıkmadı mı?
blauwband dedi: hocam sadece rekabetçi rankımı açtım cs2 dağıtıldıktan hemen sonra halen gelmedi Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum onu emin misiniz sol üstte bir şey çıkmadı mı?
blauwband Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #30 WosTidReis dedi: Bilmiyorum onu emin misiniz sol üstte bir şey çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam çıkmadı daha önceden ban vs kısıtlama falan da yemedim
WosTidReis dedi: Bilmiyorum onu emin misiniz sol üstte bir şey çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam çıkmadı daha önceden ban vs kısıtlama falan da yemedim