Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #1 CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2021
CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl?
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #2 Öyle bir güncellememı geldı yoksa benmı bılmyorum neyse. Öyle bir şey yok lobide gözükür oyun ıcınde gozukurmu cok bılmıyorum arkadaş eklıyse ve aynı lobi,den girersen gözükür.
Öyle bir güncellememı geldı yoksa benmı bılmyorum neyse. Öyle bir şey yok lobide gözükür oyun ıcınde gozukurmu cok bılmıyorum arkadaş eklıyse ve aynı lobi,den girersen gözükür.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Ekim 2021 #3 Samet_29 dedi: CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum, yeni gelen bir güncelleme vs. varsa haberim yok ama.
Samet_29 dedi: CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Olmuyor diye biliyorum, yeni gelen bir güncelleme vs. varsa haberim yok ama.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 27 Ekim 2021 #4 Samet_29 dedi: CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Samet_29 dedi: CS:GO'da rankımı gizliye alabiliyor muyum? Yani biriyle oynarken vs. onu görmemesi için kapatabilir miyim? Oluyorsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayır.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #5 Öyle bir seçeneğiniz yok.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 27 Ekim 2021 #6 Öyle bir şey maalesef yok.
Samet_29 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #7 ZerTV dedi: Öyle bir güncellememı geldı yoksa benmı bılmyorum neyse. Öyle bir şey yok lobide gözükür oyun ıcınde gozukurmu cok bılmıyorum arkadaş eklıyse ve aynı lobi,den girersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Yok ben de oluyor mu bilmiyordum o sebepten sordum
ZerTV dedi: Öyle bir güncellememı geldı yoksa benmı bılmyorum neyse. Öyle bir şey yok lobide gözükür oyun ıcınde gozukurmu cok bılmıyorum arkadaş eklıyse ve aynı lobi,den girersen gözükür. Genişletmek için tıkla... Yok ben de oluyor mu bilmiyordum o sebepten sordum