Floriva_97 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Ben geçenlerde CS:GO oynamaya başladım ama rank kasmak için üyelik gibi bir şey lazımdı. Rank kasmak paralı mı yoksa belli bir seviyede mi açılıyor?
Ben geçenlerde CS:GO oynamaya başladım ama rank kasmak için üyelik gibi bir şey lazımdı. Rank kasmak paralı mı yoksa belli bir seviyede mi açılıyor?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Nisan 2023 #2 Rank kasmak için, item-kasa düşürmek için 250 TL'ye Prime almanız gerekiyor.
Metemo Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Prime aldıktan sonra 3 seviye olmanız gerekiyor diye biliyorum.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 Metemo dedi: Prime aldıktan sonra 3 seviye olmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım, direk seviye atlayınca grafiti verdi. 3 seviye şartı yok sanırım.
Metemo dedi: Prime aldıktan sonra 3 seviye olmanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldım, direk seviye atlayınca grafiti verdi. 3 seviye şartı yok sanırım.
Metemo Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 dinkulturuogretmeni dedi: Ben aldım, direk seviye atlayınca grafiti verdi. 3 seviye şartı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Eskiden ranked girebilmek için 3 level istiyordu.
dinkulturuogretmeni dedi: Ben aldım, direk seviye atlayınca grafiti verdi. 3 seviye şartı yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Eskiden ranked girebilmek için 3 level istiyordu.