S Savengel Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar biraz kurcalayim dedim fakat sonra oyun cok kotu bir duruma geldi. Ayarlarin hepsini nasıl sifirlayabilirim?
Arkadaşlar biraz kurcalayim dedim fakat sonra oyun cok kotu bir duruma geldi. Ayarlarin hepsini nasıl sifirlayabilirim?
Çözüm Jumrow 28 Nisan 2023 C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\id'in\730\local\cfg klasörünü silin.
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 28 Nisan 2023 #2 C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\id'in\730\local\cfg klasörünü silin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S Savengel Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 Kral sag ol yaptim simdi grafikler falan resetlenmis de konsol komutlari da resetlendi degil mi? Artı 0 Eksi
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 28 Nisan 2023 #4 Savengel dedi: Kral sag ol yaptim simdi grafikler falan resetlenmis de konsol komutlari da resetlendi degil mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir userconfig dosyası veya başlatma kodu yazmadıysanız sıfırlanmıştır. Artı 0 Eksi
Savengel dedi: Kral sag ol yaptim simdi grafikler falan resetlenmis de konsol komutlari da resetlendi degil mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir userconfig dosyası veya başlatma kodu yazmadıysanız sıfırlanmıştır.
KS KS S Savengel Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #5 Tamamdir, tesekkurler o zaman. Artı 0 Eksi