Lysanthier Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #1 İnsanların fotoğrafları görünmüyor, ben hatayla konsola komut yazdım ama ne yazdığımı hatırlamıyorum. Hem de bu çerçeve niye böyle ki ?(Windows10) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
İnsanların fotoğrafları görünmüyor, ben hatayla konsola komut yazdım ama ne yazdığımı hatırlamıyorum. Hem de bu çerçeve niye böyle ki ?(Windows10)
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #2 Ayarlarda düşman oyuncuların ve takım arkadaşların ismini ve görsellerini gizleme gibi bir seçenek vardı, şu an oyunda değilim bakamıyorum ama biraz karıştırırsanız görebilirsiniz.
Ayarlarda düşman oyuncuların ve takım arkadaşların ismini ve görsellerini gizleme gibi bir seçenek vardı, şu an oyunda değilim bakamıyorum ama biraz karıştırırsanız görebilirsiniz.
Lysanthier Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #3 çok saol kardeş düzeldi.(ayarlardaymış)
Ahmet HIDIR Decapat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 150 25 Kasım 2020 #4 Lysanthier dedi: Çok sağ ol kardeş düzeldi.(Ayarlardaymış) Genişletmek için tıkla... Neredeymiş ayarlar yardımcı olur musunuz bende de aynı sorun var ve ben bulamıyorum da.
Lysanthier dedi: Çok sağ ol kardeş düzeldi.(Ayarlardaymış) Genişletmek için tıkla... Neredeymiş ayarlar yardımcı olur musunuz bende de aynı sorun var ve ben bulamıyorum da.