gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar izlediğim bir yayıncıda gördüm hoşuma gitti nasıl yapılır? Bunlar aşağıda ve simgelerini renklerini vs böyle yapmak istiyorum.
Arkadaşlar izlediğim bir yayıncıda gördüm hoşuma gitti nasıl yapılır? Bunlar aşağıda ve simgelerini renklerini vs böyle yapmak istiyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 22 Mayıs 2023 #2 Config generator diye map var oradan bunları ayarlayabilirsin. Steam Workshop::Config Generator ✮ crashz & Misterio steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Config generator diye map var oradan bunları ayarlayabilirsin. Steam Workshop::Config Generator ✮ crashz & Misterio steamcommunity.com
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 22 Mayıs 2023 #3 cl_hud_playercount_pos 1 deneyin. Oyuncu sayısı için ise: cl_hud_playercount_showcount 1 Artı 0 Eksi
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Mayıs 2023 #4 gyroxx dedi: Arkadaşlar izlediğim bir yayıncıda gördüm hoşuma gitti nasıl yapılır? Bunlar aşağıda ve simgelerini renklerini vs böyle yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1789364 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda görünüm bölümünden yapabilirsiniz hiç kodla haritayla uğraşmayın. Pardon hocam görünüm değilmiş başka oyunla karıştırdım; Seçenekler > oyun ayarları kısmından yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
gyroxx dedi: Arkadaşlar izlediğim bir yayıncıda gördüm hoşuma gitti nasıl yapılır? Bunlar aşağıda ve simgelerini renklerini vs böyle yapmak istiyorum. Eki Görüntüle 1789364 Genişletmek için tıkla... Ayarlarda görünüm bölümünden yapabilirsiniz hiç kodla haritayla uğraşmayın. Pardon hocam görünüm değilmiş başka oyunla karıştırdım; Seçenekler > oyun ayarları kısmından yapabilirsiniz.
KS KS gyroxx Picopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #5 Ma'at dedi: cl_hud_playercount_pos 1 deneyin. Oyuncu sayısı için ise: cl_hud_playercount_showcount 1 Genişletmek için tıkla... Rengi nasıl yapacağım? gyroxx dedi: Rengi nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın verdiği haritadan yaptım onu da sağ olun hepiniz teşekkürler. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: cl_hud_playercount_pos 1 deneyin. Oyuncu sayısı için ise: cl_hud_playercount_showcount 1 Genişletmek için tıkla... Rengi nasıl yapacağım? gyroxx dedi: Rengi nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşın verdiği haritadan yaptım onu da sağ olun hepiniz teşekkürler.