CS:GO'da rütbe atlayamamak

cınarmaraz

Decapat
Nova 4'te kaldım. 10-15 vuran arkadaşlarım sürekli rank atlıyor, ben atlayamıyorum. Her maç 30+ vurup MVP oluyorum, bazı maçlar 40 falan da oluyor ama rank atlayamıyorum. Son 10 maçımın 8'i win. Bugda kalmış olabilir mi?

Takımda boostlanırsan, sadece dust2 girersen n4'te kalabilirsin ben art arda 30 maç kazanmıştım.

boostlanmıyorum boostluyorum hatta arkadaşlarım silver 4 ken ben nova 4 tüm hala nova 4 üm ve sürekli overpasss nuke train falan oynuyoruz

çok fark yok rutbeler arasında şuan hatta birisi keleş 2 nova 4 2 nova 3 var

K/D oranın önemli,aldığın edolar vs bunların hepsi önemli ancak bahsettiğin gibi iyi oynayıp atlayamıyorsan bir yerden sonra bu düzelecektir örneğin 18 win streak vardı Dust2'de 1 maç Mirage girdim berabere kalınca rank atladım keleş anca olabilmiştim ancak keleşten sonrasını rahatça yükseldim.

Nova tam kabız ELO. Ne çıkarsın, ne düşersin. Tam kabız.

Ben çıkmak için 2 hafta uğraştım. Nova 4'ten yukarı çıkmıyor. Girip kaybetmeye başladım, bu sefer de düşürmüyor. 10 maç falan kaybettim. Atmıyor.

Ayrıca takıma gir. Takımla oyna. Senden yüksek olsun. Çift Keleş mesela. Daha iyi olur. En azından onların rankında olmasan da onların seviyesinde oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…