Sarac_66 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 202 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 Steam'de CS:GO gibi oyunların saatini kasmak istiyorum. Bir anda olmayacak şekilde. Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
Steam'de CS:GO gibi oyunların saatini kasmak istiyorum. Bir anda olmayacak şekilde. Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 Sarac_66 dedi: Steam'de CS:GO gibi oyunların saatini kasmak istiyorum. Bir anda olmayacak şekilde. Bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu arkada açık bırak oyuna girmeden
Sarac_66 dedi: Steam'de CS:GO gibi oyunların saatini kasmak istiyorum. Bir anda olmayacak şekilde. Bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu arkada açık bırak oyuna girmeden
Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Oyuna girin arkada açık kalsın oyun sizde işinizi halledin.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mayıs 2023 #4 Neden saat kasma ihtiyacı duyuyorsun ki gösteriş yani alt tarafı nesi önemli olabilir bunun
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Mayıs 2023 #5 Idle Master'da white liste modunu açıp, CS:GO'nun ID'sini yazın. Böylece oyunu oynamadan saat kasabilirsin. Ban yedirtir mi bilmiyorum ama.
Idle Master'da white liste modunu açıp, CS:GO'nun ID'sini yazın. Böylece oyunu oynamadan saat kasabilirsin. Ban yedirtir mi bilmiyorum ama.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 6 Mayıs 2023 #6 TEST LİAN dedi: Neden saat kasma ihtiyacı duyuyorsun ki gösteriş yani alt tarafı nesi önemli olabilir bunun Genişletmek için tıkla... Yan hesapta oynarken 500 saat oynayıp hit atamayan adamlar laf atmasın diye olabilir. Ben öyle olunca çok sinir oluyorum mesela.
TEST LİAN dedi: Neden saat kasma ihtiyacı duyuyorsun ki gösteriş yani alt tarafı nesi önemli olabilir bunun Genişletmek için tıkla... Yan hesapta oynarken 500 saat oynayıp hit atamayan adamlar laf atmasın diye olabilir. Ben öyle olunca çok sinir oluyorum mesela.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #7 396597 dedi: Idle Master'da white liste modunu açıp, CS:GO'nun ID'sini yazın. Böylece oyunu oynamadan saat kasabilirsin. Ban yedirtir mi bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Idle master kullananlar CS'yi blackliste almanızı öneriyor. Bunu yapmayın.
396597 dedi: Idle Master'da white liste modunu açıp, CS:GO'nun ID'sini yazın. Böylece oyunu oynamadan saat kasabilirsin. Ban yedirtir mi bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Idle master kullananlar CS'yi blackliste almanızı öneriyor. Bunu yapmayın.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.078 6 Mayıs 2023 #8 freehourboost.com iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 7 Mayıs 2023 #9 SAM ile.
Kirmizi Rias Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 403 Çözümler 9 Yer School Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #10 ManchesterCity dedi: freehourboost.com iyidir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bende kullanıyorum. Bilgisayarın kapalı olsa bile saat kasmaya devam ediyor.
ManchesterCity dedi: freehourboost.com iyidir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, bende kullanıyorum. Bilgisayarın kapalı olsa bile saat kasmaya devam ediyor.