eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #11 Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bence gereksiz ama rank kasmaya odaklı oynayacaksanız alın.
Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bence gereksiz ama rank kasmaya odaklı oynayacaksanız alın.
Cryhold Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #12 eggkaan dedi: Hocam bence gereksiz ama rank kasmaya odaklı oynayacaksanız alın. Genişletmek için tıkla... Amacım rank kasmak değil verdiğim paranın üstüne koymak.
eggkaan dedi: Hocam bence gereksiz ama rank kasmaya odaklı oynayacaksanız alın. Genişletmek için tıkla... Amacım rank kasmak değil verdiğim paranın üstüne koymak.
claretredblack Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #13 Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Almanızı tavsiye ederim muhtemelen 14 Haziran'da CS2 güncellemesi gelecek ve fiyatı artacaktır. Aldığım gün 40 TL'lik kasa çıkardım 3 - 4 gün geçti
Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Almanızı tavsiye ederim muhtemelen 14 Haziran'da CS2 güncellemesi gelecek ve fiyatı artacaktır. Aldığım gün 40 TL'lik kasa çıkardım 3 - 4 gün geçti
eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #14 Cryhold dedi: Amacım rank kasmak değil verdiğim paranın üstüne koymak. Genişletmek için tıkla... O zaman çok gereği yok hocam.
Cryhold dedi: Amacım rank kasmak değil verdiğim paranın üstüne koymak. Genişletmek için tıkla... O zaman çok gereği yok hocam.
Cryhold Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #15 eggkaan dedi: O zaman çok gereği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Herkes parasını çıkarır alınabilir derken sen niye böyle düşünüyorsun merak ettim.
eggkaan dedi: O zaman çok gereği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Herkes parasını çıkarır alınabilir derken sen niye böyle düşünüyorsun merak ettim.
eggkaan Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 Yer Bodrum Daha fazla Sistem Özellikleri GSKILL RIPJAWS DDR4 2x8 RAM-GIGABYTE H610M H DDR4 Anakart-RTX 3050 Eagle-Crucial 500GB P3 M.2 SSD-Intel Core i3 12. Nesil CPU Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #16 Cryhold dedi: Herkes parasını çıkarır alınabilir derken sen niye böyle düşünüyorsun merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim bence gereksiz yani nasıl anlatsam sana bilemedim.
Cryhold dedi: Herkes parasını çıkarır alınabilir derken sen niye böyle düşünüyorsun merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne bileyim bence gereksiz yani nasıl anlatsam sana bilemedim.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 4 Haziran 2023 #17 Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin aldım yedek kalsın diye, CS2 çıkacağı için. 2 haftada 2 adet kasa 1 adet skin dropladı. Kasalar satsam elime 45 lira para geçiyor zaten.
Cryhold dedi: Şu anda seçkinin fiyatı 300TL civarında satın alırsam beni paramı çıkarır mı? Daha önce CS:GO oynamışlığım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam seçkin aldım yedek kalsın diye, CS2 çıkacağı için. 2 haftada 2 adet kasa 1 adet skin dropladı. Kasalar satsam elime 45 lira para geçiyor zaten.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 4 Haziran 2023 #18 SwanesSS dedi: Oyunu oynamak yetiyor hocam malum yaz geldi vaktiniz olur diye düşünüyorum hatta kaara geçersiniz belli mi olur? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 gün girse bile yetiyor zaten.
SwanesSS dedi: Oyunu oynamak yetiyor hocam malum yaz geldi vaktiniz olur diye düşünüyorum hatta kaara geçersiniz belli mi olur? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 gün girse bile yetiyor zaten.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #19 562410 dedi: Parasını çıkartır kesinlikle alın. Genişletmek için tıkla... Bu kız kim herkesin profilinde bu var.
562410 dedi: Parasını çıkartır kesinlikle alın. Genişletmek için tıkla... Bu kız kim herkesin profilinde bu var.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 4 Haziran 2023 #20 Tugr2064 dedi: Bu kız kim herkesin profilinde bu var. Genişletmek için tıkla... Dasha Taran hocam.