C cannnnnnnnn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü?
Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü?
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 30 Eylül 2023 #2 Silah kaplamalarının ve karakter kostümlerinin seçkin hesapla bir ilgisi yok. Steam pazarından edinebilirsin bunları. Alıp kuşandığında ise hem sende hem de karşı rakipte görünür. Artı 0 Eksi
Silah kaplamalarının ve karakter kostümlerinin seçkin hesapla bir ilgisi yok. Steam pazarından edinebilirsin bunları. Alıp kuşandığında ise hem sende hem de karşı rakipte görünür.
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 cannnnnnnnn dedi: Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yanılıyor. Öyle bir durum yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
cannnnnnnnn dedi: Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yanılıyor. Öyle bir durum yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 cannnnnnnnn dedi: Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Gözükür de kostüm yerine seçkin alın bence seçkin olmadan kostümün çok da bir anlamı yok çünkü. Artı 0 Eksi
cannnnnnnnn dedi: Merhaba hocam. Ben CS'de kostum almak istiyorum ama seçkinim yok. Arkadaşım seçkin olmadan kostumlerin gozukmediğni soylemişti. Dogru mudur acaba? Kostum alsam seçkinsiz köstümler gözükür mü? Genişletmek için tıkla... Gözükür de kostüm yerine seçkin alın bence seçkin olmadan kostümün çok da bir anlamı yok çünkü.
KS KS C cannnnnnnnn Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #5 TimoLoX dedi: Gözükür de kostüm yerine seçkin alın bence seçkin olmadan kostümün çok da bir anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam o zmn once seçkin alacağım Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Gözükür de kostüm yerine seçkin alın bence seçkin olmadan kostümün çok da bir anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam o zmn once seçkin alacağım