Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorunu çözdüm. 2 hesabım var, 1'i VAC banlı diğeri normal (linç etmeyin oynayamadığım zamanlardı. Bend e karşıyım hileye, bana denk gelip maç kaybettiyseniz özür dilerim). VAC korumasıza girince bu problem oluyor.
Bu hatanın birden fazla sebebi olabilir bunlar;
1)Sunucunun dolu olması.
2)Eğer bir jailbreak sunucu veya fun sunucusuna girdiysen sunucudaki aktif haritanın bilgisayarında bulunmaması.
olabilir.
Bende sorun yazıyor bı oyun dosyası donguye girmiş sürekli gamemenu>>gameonline ve ondan sonra böyle kalmadı gerekirken dönüş yapıyor gameonline>gamemenu diye bende o hata da var ondan dolayı da sürekli menüye atıyor o kod nerede yazıyorsa onu silince düzelir De nerede yazıyor bilmiyorum hangi dosyada
Sorunu çözdüm. 2 hesabım var, 1'i VAC banlı diğeri normal (linç etmeyin oynayamadığım zamanlardı. Bend e karşıyım hileye, bana denk gelip maç kaybettiyseniz özür dilerim). VAC korumasıza girince bu problem oluyor.