Çözüldü CS:GO'da servere girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smitg12

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar servere tıklıyorum, servere bağlanıyor diyor. Sonra alttaki çubuk hızlıca doluyor, ana menüye geri dönüyor. Ne yapmam gerek?

Çözüm
Sorunu çözdüm. 2 hesabım var, 1'i VAC banlı diğeri normal (linç etmeyin oynayamadığım zamanlardı. Bend e karşıyım hileye, bana denk gelip maç kaybettiyseniz özür dilerim). VAC korumasıza girince bu problem oluyor.
Bu hatanın birden fazla sebebi olabilir bunlar;
1)Sunucunun dolu olması.
2)Eğer bir jailbreak sunucu veya fun sunucusuna girdiysen sunucudaki aktif haritanın bilgisayarında bulunmaması.
olabilir.

Bende sorun yazıyor bı oyun dosyası donguye girmiş sürekli gamemenu>>gameonline ve ondan sonra böyle kalmadı gerekirken dönüş yapıyor gameonline>gamemenu diye bende o hata da var ondan dolayı da sürekli menüye atıyor o kod nerede yazıyorsa onu silince düzelir De nerede yazıyor bilmiyorum hangi dosyada

Sorunu çözdüm. 2 hesabım var, 1'i VAC banlı diğeri normal (linç etmeyin oynayamadığım zamanlardı. Bend e karşıyım hileye, bana denk gelip maç kaybettiyseniz özür dilerim). VAC korumasıza girince bu problem oluyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı