EL_Zeus Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #1 CS:GO dışında diğer bütün oyunlara gidiyor. CS:GO'da mikrofon tuşuna bastığımda sol altta konuşmamda gözükmüyor ve hiçbir şey gelmiyor oraya. Bütün kodları denedim, yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2021
CS:GO dışında diğer bütün oyunlara gidiyor. CS:GO'da mikrofon tuşuna bastığımda sol altta konuşmamda gözükmüyor ve hiçbir şey gelmiyor oraya. Bütün kodları denedim, yardım edebilecek var mı?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 4 Kasım 2021 #2 Bugün aynı sorunu Facebook grubunda gördüm. DDU ile ses kartını silip yükleyin düzelecek. Artı 0 Eksi
KS KS EL_Zeus Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 stalist dedi: Bugün aynı sorunu Facebook grubunda gördüm. DDU ile ses kartını silip yükleyin düzelecek. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum da eğer sende varsa Windows 11 driverını atar mısın? Artı 0 Eksi
stalist dedi: Bugün aynı sorunu Facebook grubunda gördüm. DDU ile ses kartını silip yükleyin düzelecek. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum da eğer sende varsa Windows 11 driverını atar mısın?