CS:GO'da ses var görüntü yok

12 Ağustos 2020 Windows güncellemeleri sonrası AMD ekran kartlı sistemimde CS:GO açılıyor, ses geliyor ancak görüntü yok. Masaüstü çözünürlüğü, oyunun kayıtlı çözünülürlüğü oluyor.

Sistemim: Sapphire N+ SE AMD RX 5700 XT, R5 3600, 3200MHz C16 8x2, MSI B450M Tomahawk Max.

Oyunu sıfırlayıp ayarlarınızı eski haline çevirebilirsiniz.

Steam klasörü>userdata>"0000000" (temsili). "000000"kaç yazıyorsa sende o klasörü sil eğer iki tane varsa birden farklı hesapla girmişsindir hepsini sil sayı ile adlandırılmış klasörleri, oyuna girdiğinizde oyun ilk ayarlarıyla başlayacaktır.

Hocam eğer Radeon yüklüyse bu sekmeye gelip AMD FreeSync açıksa, kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.

Başlatma seçeneklerine -safe -novid -autoconfig yazdım, ve oyun açıldı. Oyun tam ekran seçeneği ile görüntü vermiyor, son net framework 4.8 güncellemesi ile alakalı oldugunu düşünüyorum. Pencereli tam ekran yaptıgımda sorunsuz çalıştı. Düşük çözünürlükte oynadığım için masaüstünden ayarlayıp giriyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…