batuhanyıldız14 Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 40 14 Mart 2025 #1 Merhaba, az önce rütbe atladım, maç sonrası maçtan falan attı otomatik sonra Steam envantere baktım item düşmemiş. Normalde maç sonrası seçkin item gibi bir şey çıkardı ekrana çıkmadı. Steam envanteri kontrol ettim düşmemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Merhaba, az önce rütbe atladım, maç sonrası maçtan falan attı otomatik sonra Steam envantere baktım item düşmemiş. Normalde maç sonrası seçkin item gibi bir şey çıkardı ekrana çıkmadı. Steam envanteri kontrol ettim düşmemiş.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 O sistem değişti. Haftada 1, level atlayınca mağazadan iki adet ödül seçiyorsunuz; drop düşme olayı yok. Mağazadan ödüllerinizi seçin. Son düzenleme: 14 Mart 2025
O sistem değişti. Haftada 1, level atlayınca mağazadan iki adet ödül seçiyorsunuz; drop düşme olayı yok. Mağazadan ödüllerinizi seçin.