H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum.
Tipitip Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 818 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #2 Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulursan saklambaç eğlenceli oluyor.
Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bulursan saklambaç eğlenceli oluyor.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 25 Ağustos 2020 #3 Sıkılmıyor musun? Bașka bir oyun oynayabilirsin. Bak sonra haksız VAC yersin.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ağustos 2020 #4 Tipitip dedi: Arkadaş bulursan saklambaç eğlenceli oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım var ama o da Zula oynuyor çünkü CS'yi hiç oynayamıyor .
Tipitip dedi: Arkadaş bulursan saklambaç eğlenceli oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım var ama o da Zula oynuyor çünkü CS'yi hiç oynayamıyor .
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 25 Ağustos 2020 #5 Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak oldukça eğlencelidir.
Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak oldukça eğlencelidir.
Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #6 zombi serverlarında ya da 1v1 attığın serverlarda oynayabilirsin.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ağustos 2020 #7 359149 dedi: Jailbreak oldukça eğlencelidir. Genişletmek için tıkla... Tanıdık yok ki
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #8 Başka oyun oynayabilirsin...
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 25 Ağustos 2020 #9 Charlie Dickkerson dedi: Başka oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım CS 1.6'ya CS:GO modu kurup deneyeceğim.
Charlie Dickkerson dedi: Başka oyun oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanırım CS 1.6'ya CS:GO modu kurup deneyeceğim.
3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.112 Makaleler 4 Çözümler 18 25 Ağustos 2020 #10 Hacışakirbey dedi: Tanıdık yok ki Genişletmek için tıkla... Tanıdık olmasına gerek yok. Orada arkadaş edinebilrisiniz.
Hacışakirbey dedi: Tanıdık yok ki Genişletmek için tıkla... Tanıdık olmasına gerek yok. Orada arkadaş edinebilrisiniz.