Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Ağustos 2020 #11 Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ölüm maçı girerek hile türlerini öğrenmek. Dereceli girdiğinizde bu hilelere karşı farklı bir stratejiyle oynarsınız.
Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar rütbe atlayacağım ama TP yardımının dolmasını bekliyorum (çünkü skin veriyor ) topluluk serverları da boş. Ne yapayım? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ölüm maçı girerek hile türlerini öğrenmek. Dereceli girdiğinizde bu hilelere karşı farklı bir stratejiyle oynarsınız.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 25 25 Ağustos 2020 #12 Tokiler dedi: Ölüm maçı girerek hile türlerini öğrenmek. Dereceli girdiğinizde bu hilelere karşı farklı bir stratejiyle oynarsınız. Genişletmek için tıkla... En iyisi oyunu bırakmak, ben hilelere böyle bir çözüm buldum.
Tokiler dedi: Ölüm maçı girerek hile türlerini öğrenmek. Dereceli girdiğinizde bu hilelere karşı farklı bir stratejiyle oynarsınız. Genişletmek için tıkla... En iyisi oyunu bırakmak, ben hilelere böyle bir çözüm buldum.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 25 Ağustos 2020 #13 Jailbreak oynayın. Ama kaliteli, bilindik ve güvenilir serverlar olmasına dikkat edin, zira sunucunun sitesinden harita dosyaları indirildiği sırada bilgisayarınıza dosyalar dışında virüs de indirebiliyorlar.
Jailbreak oynayın. Ama kaliteli, bilindik ve güvenilir serverlar olmasına dikkat edin, zira sunucunun sitesinden harita dosyaları indirildiği sırada bilgisayarınıza dosyalar dışında virüs de indirebiliyorlar.