eXxx Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer ZindanAltı 5 Ağustos 2020 #11 Astrea Virgo dedi: Aslında değer katar ama beklentin büyük olmasın. Atıyorum, bir AWP skinini 5 liraya 2-3 stickeri olan halini aldın. Daha sonra üstüne 1-2 lira fiyat etiketi koyup rahatça satarsın. Genişletmek için tıkla... Skinin pazar fiyatı 1K gidipte buna 1-2TL fark koymaz herhalde diye düşünüyorum zaten Steam pazarda satmayacağım o kadar çıldırmadım .
Astrea Virgo dedi: Aslında değer katar ama beklentin büyük olmasın. Atıyorum, bir AWP skinini 5 liraya 2-3 stickeri olan halini aldın. Daha sonra üstüne 1-2 lira fiyat etiketi koyup rahatça satarsın. Genişletmek için tıkla... Skinin pazar fiyatı 1K gidipte buna 1-2TL fark koymaz herhalde diye düşünüyorum zaten Steam pazarda satmayacağım o kadar çıldırmadım .
Astrea Virgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800X3D , Asus B550-F Gaming , G.SKILL Trident Z NEO (2x16GB) 3600 Mhz, Gigabyte RTX 4070 Super Aero, Seasonic 650GX, Razer Nommo, Rampage X-Fuse, Razer Basilisk V3, HyperX Alloy Elite 2, Samsung 980 Pro 1TB, Dell G2524H. Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523109744 5 Ağustos 2020 #12 eXxx dedi: Skinin pazar fiyatı 1K gidipte buna 1-2TL fark koymaz herhalde diye düşünüyorum zaten Steam pazarda satmayacağım o kadar çıldırmadım . Genişletmek için tıkla... 1K olan skini Steam'da ve TL bazıyla satmak delilik olurdu.
eXxx dedi: Skinin pazar fiyatı 1K gidipte buna 1-2TL fark koymaz herhalde diye düşünüyorum zaten Steam pazarda satmayacağım o kadar çıldırmadım . Genişletmek için tıkla... 1K olan skini Steam'da ve TL bazıyla satmak delilik olurdu.
eXxx Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 232 Çözümler 2 Yer ZindanAltı 5 Ağustos 2020 #13 Astrea Virgo dedi: 1K olan skini Steam'da ve TL bazıyla satmak delilik olurdu. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki siteler komisyon oranı yüksek maalesef uzak duruyorum... Isabelle dedi: Silah 900 SE 1100'e satılır. Silahın neresine yapıştırıldıgına göre fark ediyor koleksiyoncular için haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Dürbünün en başına yapıştırılmış.
Astrea Virgo dedi: 1K olan skini Steam'da ve TL bazıyla satmak delilik olurdu. Genişletmek için tıkla... Türkiye'deki siteler komisyon oranı yüksek maalesef uzak duruyorum... Isabelle dedi: Silah 900 SE 1100'e satılır. Silahın neresine yapıştırıldıgına göre fark ediyor koleksiyoncular için haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Dürbünün en başına yapıştırılmış.